Individuele pad-begeleiding

Het is mogelijk om een bron van geluk aan te boren in onszelf. Een dimensie die vrij is en onbeschadigd. Deze is in iedereen aanwezig. Het is niet zo moeilijk om deze vrijheid te vinden. In de begeleiding kan je dit al snel ervaren. Ik begeleid je om hierin te rusten en om aanwezig te zijn bij hoe het nu op dit moment is. Je leert steeds weer opnieuw jouw vrije aard als vertrekpunt te nemen voor wat je doet. Bij individuele pad-begeleiding ga je een diepgaand en persoonlijk proces aan. Jouw vragen staan centraal en hier laten we vanuit openheid het licht op schijnen. Hierdoor leer je om vanuit een ruimer perspectief naar jezelf en je omgeving te kijken en krijg je respect voor de patronen die je in de loop van je leven ontwikkeld hebt. Je wordt milder over jezelf en realistisch over de aannames die je leven inkleuren. Je ware aard komt tevoorschijn en je gaat proeven hoe je vrij en vanuit inspiratie in het leven kan staan. Je gaat herkennen wie je ten diepste al bent en ontdekt hoe je je leven vanuit dit ruime besef vorm kunt geven.

De reden dat je individuele pad-begeleiding overweegt kan voor iedereen verschillend zijn. Misschien ervaar je stress, voel je je geleefd, loop je tegen patronen aan waar je graag naar wilt kijken of doe je in het dagelijks leven niet wat je eigenlijk zou willen doen. Heb je intuïtie dat het leven op een veel rijkere manier geleefd kan worden en ben je nieuwsgierig? Je bent van harte welkom!

Werkwijze

Als je geïnteresseerd bent in wat individuele pad-begeleiding voor jou kan betekenen, dan kan je contact met mij opnemen. We verkennen jouw vraag en motivatie en ik vertel je meer over mijn werkwijze. Als we beiden besluiten om de individuele pad-begeleiding te starten stuur ik je een intake formulier met een aantal vragen. Na ontvangst van je antwoorden hebben we de eerste afspraak van vijf sessies. Een sessie vindt ongeveer eens in de drie weken plaats. Na elk blok van vijf sessies evalueren we met elkaar en kijken we wat de juiste vervolg stap is voor jou. Ik raad aan om je naast de individuele pad-begeleiding ook aan te sluiten bij een meditatiegroep.

Kosten

De kosten zijn per sessie van vijf kwartier:

Particulieren €89,- inclusief btw
Zelfstandige professionals €89,- exclusief btw
Werkgevers €130,- exclusief btw
Studenten € 45,- inclusief btw