Pad-begeleiding/Integratie Gezonde Zelfliefde

Omdat Zijnsoriëntatie een naar de wereld toegewend pad van levenskunst is, is integratie van vrijheid in het dagelijks leven belangrijk. Om dat te kunnen is meditatiebeoefening alleen niet voldoende, maar is ook onderzoek naar belemmerende psychologische patronen noodzakelijk.
Bij Pad-begeleiding begeleid ik je vanuit meditatieve afstemming. We staan stil bij een voor jou belangrijke casus die je wilt verhelderen. Je ontdekt hoe gewoontes, leefpatronen en overtuigingen die in je kindertijd zijn ontstaan nu nog steeds bepalend blijken te zijn in je dagelijks leven. Je gaat jouw verhaal helder zien en ontdekt dat je het nu kunt loslaten. De persoon die je dacht te zijn blijkt in werkelijkheid veel ruimer, lichter en vrijer. Vanuit een vrije en heldere blik leer je om passende antwoorden te vinden op de vragen waar je in het dagelijks leven tegenaan loopt.
Ik maak tijdens de bijeenkomsten ruimte om te kijken naar de discipline en kwaliteit van jouw meditatiepraktijk. Je verdiept je motivatie voor meditatie en eventuele moeilijkheden waar je tegenaan loopt worden opgehelderd.
Deelname aan een groep is inspirerend omdat het heel leerzaam is om vanuit vrijheid aanwezig te zijn bij de casus inbreng van een ander. In relatie met anderen leer je bovendien jezelf beter kennen en leer je contactvol aanwezig te zijn. Je oefent met het aangaan van open en constructieve relaties zodat relaties in privé- en werksfeer positief worden beïnvloed door dit nieuwe gedrag.
De groep bestaat uit maximaal 6 studenten. Je bereidt elke keer een casus voor die je wilt verhelderen. Zo kun je zelf het accent leggen op thema’s die voor jou belangrijk zijn. Voor de pad-begeleidingsgroep begint, stuur ik je vragen om jouw thematiek, motivatie en doelstellingen helder te krijgen.

De inspiratieavonden worden in combinatie met de pad-begeleidingsdagen van harte aanbevolen. Samen vormen ze een mooie basis en inspirerende ondersteuning bij het lopen van het pad. 

De groepen

De verspreide dagengroep vanaf september 2020

  • 9.00 – 14.00 uur (of 15 uur afhankelijk van het aantal deelnemers)
  • Acht dagen: Dinsdag 29 september, woensdag 11 november, dinsdag 15 december, maandag 25 januari, woensdag 10 maart, vrijdag 23 april, dinsdag 1 juni en maandag 5 juli
  • Locatie: Markenhaven 9, 3826 AC Amersfoort

vanaf september 2021 (6 woensdagen en 2 vrijdagen)

  • 9.00 – 14.00 uur (of 15 uur afhankelijk van het aantal deelnemers)
  • Acht dagen: woensdag 1 september, woensdag 6 oktober, vrijdag 12 november, vrijdag 10 december, woensdag 12 januari, woensdag 23 februari, woensdag 13 april, woensdag 1 juni 2022
  • locatie: de Vrije Ruimte, Hardwareweg 11 3821 BL Amersfoort

Kosten

particulieren € 799,- inclusief btw

Zelfstandig ondernemers € 799,- exclusief btw

werkgevers € 995,- exclusief btw